Πάνω από 500 βρήκαν ήδη κάτοχο…

Πάνω από 500 βρήκαν ήδη κάτοχο… Πάνω από 500 βρήκαν ήδη κάτοχο…

Δεν απέχουμε και πολύ από τον πρώτο μας αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα (15/9, 20:00) και δεν είναι λίγοι οι φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για να τους δώσουν την ώθηση να φθάσουν στη νίκη.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις έχουν ήδη βρει κάτοχο περίπου 500 εισιτήρια στο πέταλο και ο αριθμός μέχρι και το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κιτρινοπράσινο χρώμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Μία έδρα και μία ομάδα που μας έχει κάνει πολλές ζημιές στο παρελθόν, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

***Για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτήριου στο 1 ευρώ. Κανένας φίλαθλος, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, δεν μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στο Νότιο πέταλο και θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 5, ενώ παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά στους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου.

Πέρα από το γήπεδο όπου θα ανοίξουν ταμεία στις 18:30 ο κόσμος μας μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και την μέρα του αγώνα από την μπουτίκ η οποία θα είναι ανοικτή από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι.

Υ.Γ. Ο αριθμός των εισιτηρίων συνεχώς αυξάνεται. 

 

 
401