Μάθετε πως έχουν τα δεδομένα με όλους τους τραυματίες

Μάθετε πως έχουν τα δεδομένα με όλους τους τραυματίες Μάθετε πως έχουν τα δεδομένα με όλους τους τραυματίες

Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα στην ΑΕΚ. Αντιθέτως, είναι πολλά, απόρροια της κούρασης από τις υποχρεώσεις σε Κύπρο κι Ευρώπη. Παρακάτω αναλύουμε την κατάσταση για τον καθένα ξεχωριστά:


ΦΛΟΡΙΑΝ: Αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Δεν ταξίδεψε στη Γερμανία, ούτε ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ερμή. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πιθανότατα θα είναι έτοιμος.  


ΚΑΣΕΣ: Αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση και σίγουρα θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να το ξεπεράσει.

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Αποχώρησε από το ματς με τον Ερμή με ενόχληση στον προσαγωγό. Φαίνεται όμως ότι το… πρόλαβε, αφού μόλις ένιωσε το τσίμπημα, έγνεψε για αλλαγή. Και καλά έκανε. Ακόμα είναι στην Κύπρο και είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει το βράδι για την Εθνική του εκτός και αν λόγω του τραυατισμού του πάρει το πράσινο φως να μην ενσωματωθεί τελικά στην αποστολή.

ΛΑΡΕΝΑ: Θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες να προπονηθεί με προστατευτική μάσκα. Αν δεν τον ενοχλεί, ίσως τον δούμε στον πάγκο με τη Δόξα. Αλλιώς, Λουντογκόρετς…

ΛΑΜΠΑΝ: Πάει καλύτερα, όμως ακόμη δεν μπήκε γήπεδο, δεν έπιασε μπάλα. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Αργεί ακόμη η επιστροφή του. Προς το παρόν ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και πισίνα. Δεν μπήκε ακόμη γήπεδο.

Πηγή: sportfm
652