Οδηγείται στην άμεση επιστράτευση τους

Οδηγείται στην άμεση επιστράτευση τους Οδηγείται στην άμεση επιστράτευση τους

Με μόλις δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα επέλεξε να παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον Ερμή Αραδίππου ο Άντονι Ιραόλα, σε σχέση με τις αντίστοιχες επιλογές που είχε κάνει την περασμένη Πέμπτη στην «BayArena». Ο Βάσκος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Φλοριάν Τολεμές, Βίνσεντ Λαμπάν, Χόρχε Λαρένα και Μάριο Αντωνιάδη, γεγονός που δεν του επέτρεψε να μεγαλώσει το ροτέισον χωρίς να μειώσει την ποιότητα στο αρχικό σχήμα και έτσι ουσιαστικά οι Νταβίντ Καταλά και Θωμάς Ιωάννου, πήραν τις θέσεις των Ντάνιελ Μόισοφ και Χουάν Τρουγιόλς.


Ο τελευταίος πέρασε στον αγώνα μόλις στο 8ο λεπτό αντί του Νάτσο Κάσες και έτσι επωμίστηκε ένα ολόκληρο παιχνίδι, μειώνοντας τις προσθαφαιρέσεις στην εντεκάδα σε μόλις μια ουσιαστικά. Η επιλογή του Βάσκου τεχνικού σχολιάστηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της στενής αλλά πολύτιμης νίκης απέναντι στους «φτεροπόδαρους», ιδιαίτερα από τη στιγμή που προέκυψαν δύο αναγκαστικές αλλαγές, ενώ άλλοι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με προβλήματα.


Από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στον πάγκο στον αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου, θα μπορούσαν να είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα οι Τέτε, Φακούντο Γκαρσία και Ζιάν Λουκ Ασούμπρε, οι οποίοι δεν είχαν πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα που έγινε στη Γερμανία. Ο Άντονι Ιραόλα γνωρίζει ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής των ρεζέρβων του, μιας και η συχνότητα των τραυματισμών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην άμεση επιστράτευσή τους.       

 
 Πηγή: www.24sports.com.cy
646