Η διάγνωση για Κάσες! Τα σκηνικό για Τολεμές, Λαρένα, Αντωνιάδη, Λαμπάν και το νέο ρεπό

Η διάγνωση για Κάσες! Τα σκηνικό για Τολεμές, Λαρένα, Αντωνιάδη, Λαμπάν και το νέο ρεπό Η διάγνωση για Κάσες! Τα σκηνικό για Τολεμές, Λαρένα, Αντωνιάδη, Λαμπάν και το νέο ρεπό

Για τον Τρισκόφσκι τα νέα δεν ήταν τόσο ευχάριστα, καθώς η (έστω ελαφριά) θλάση στον προσαγωγό θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο. Πάλι καλά που γλίτωσε τα χειρότερα.


Κι αν για τον «Τρίσκο» δεν ήταν ευχάριστα, για τον Κάσες ήταν μάλλον… αναμενόμενα. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη θλάση, μόνο που το πρόβλημά του είναι μυϊκό κι αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο.  


Ο Ισπανός μέσος είναι πολύ πολύ δύσκολο, έως και αδύνατο, να προλάβει την αναμέτρηση με τη Δόξα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το ερώτημα βασικά θα πρέπει να είναι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με Λουντογκόρετς και με Ανόρθωση. Ο χρόνος θα δείξει…   

Πάλι καλά που ο Φλοριάν αναμένεται να είναι έτοιμος, ίσως και ο Λαρένα. Ίσως… Σίγουρα εκτός θα είναι ο Αντωνιάδης, ενώ ανεβαίνει μεν σιγά σιγά ο Λαμπάν, αλλά ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο.

Οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν σήμερα Τετάρτη στις προπονήσεις, με τον Αντόνι Ιραόλα να τους ξαναδίνει διήμερο ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
684