Συνήθως δεν συναντάμε δυσκολίες

Συνήθως δεν συναντάμε δυσκολίες Συνήθως δεν συναντάμε δυσκολίες

Το τέταρτο μόλις της παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αφού με την επανέναρξη αντιμετωπίζει τη Δόξα στην ΑΕΚ Αρένα, το Σάββατο 20 του μήνα. Μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την Ομόνοια στην έδρα της, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος εκεί, απέναντι στην σκληροτράχηλη Δόξα που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Δεν μιλάμε για κάποιο ντέρμπι, όμως ούτε για παιχνίδι εύκολης λείας.    


Η περσινή τους συνάντηση στην Αρένα, έφερε την ΑΕΚ να κερδίζει εύκολα με 4-0 τη Δόξα, ενώ η παράδοση όταν η ομάδα της Λάρνακας αγωνίζεται home, είναι υπερ της αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει μόλις μία ήττα αυτή του 2013. Συνήθως δεν συναντά και ιδιαίτερες δυσκολίες στην αποστολή της, αφού αν δει κανείς τα σκορ υπάρχουν και 4-0 και 6-1 και 2-0. Το ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα επηρεαστεί από αυτή τη διακοπή, αφού υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν με τον Ερμή, είτε να… γκελάρουν. Το είδαμε και στο παρελθόν ότι κάποτε η υπερβολική ξεκούραση δεν είναι πάντα για καλό, ωστόσο ο Ιραόλα είναι αρκετά αισιόδοξος ότι η ομάδα του δεν συναντήσει και τόσες δυσκολίες, κυρίως με τον κόσμο στο πλευρό της.     


Φέτος σε αυτό που βγάζουμε το καπέλο στην ομάδα είναι ότι υπάρχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ σε αντίθεση με άλλες χρονιές, αρκετά σημαντικός παράγοντας για να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη παράλληλα.     

Πηγή: www.sportime.com.cy
440