Αποχώρηση Στυλιανού με μηνύματα: «Αγκαλιάστε αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει»

Αποχώρηση Στυλιανού με μηνύματα: «Αγκαλιάστε αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει» Αποχώρηση Στυλιανού με μηνύματα: «Αγκαλιάστε αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει»

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο Χριστόφορος Στυλιανού μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν υπεύθυνος στο τμήμα marketing.


Ο Χριστόφορος έδωσε και την ψυχή του στην ομάδα μας ως γνήσιος ΑΕΚτζής και συνέβαλε και αυτός από τη θέση του στην γιγάντωση της ομάδας μας.


Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του στα social media:

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από το σωματείο της ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.  

Νιώθω πραγματικά τυχερός αλλά και υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και πρόσφερα και εγώ με τη σειρά μου ότι μπορούσα για να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από τη θέση την οποία κατείχα.  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Ανδρέα Καραπατάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους συναδέλφους μου στα γραφεία οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά.  

Εγώ προσωπικά θα συνεχίζω να προσφέρω στο σωματείο από τη θέση του οπαδού αυτή την φορά και θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο της Λάρνακας να αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει.
  
Καλή συνέχεια σε όλους! ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
690