Οι εργασίες στην Αρένα, η Πάφος, οι επιστροφές και η ενίσχυση

Οι εργασίες στην Αρένα, η Πάφος, οι επιστροφές και η ενίσχυση Οι εργασίες στην Αρένα, η Πάφος, οι επιστροφές και η ενίσχυση

Σε καλό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για το ΑΕΚ Αρένα με τα έργα να προχωρούν σε γοργούς ρυθμούς, με στόχο να είναι έτοιμο το γήπεδο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη φάση των ομίλων στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.


Για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και το παιχνίδι με την Πάφο F.C μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.


Οι δηλώσεις του:

Για τις εργασίες στην Αρένα: «Προχωράμε, έχουν ρυθμιστεί τα πάντα. Πρώτα με το καλό τελειώνουμε αυτή τη φάση των έργων και μετά θα πάμε στην επόμενη φάση. Ο στόχος είναι να είναι έτοιμο το γήπεδο για να ανέβει στην κατηγορία 4 της UEFA για να μπουρούν να γίνονται παιχνίδια των ομίλων».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε από κοντά τον αντίπαλο χθες. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε γυρίσει σελίδα. Κάναμε από την πρώτη στιγμή την αυτοκριτική. Αυτό που καλούμαστε να δείξουμε είναι αντίδραση. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει τα δόντια της απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε τις επιστροφές των Ίγκορ και Τρουγιόλς που ήταν τιμωρημένοι. Τελειώνει τώρα η σημερινή προπόνηση και έχουμε ακόμη μια αύριο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο αρμόδιος είναι ο τεχνικός μας διευθυντής σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο για το οικονομικό και με την τεχνική ηγεσία. Περιμένουμε απλά τις αποφάσεις τους».
542