Συγκλονιστικό βίντεο του aek24 με τις κορυφαίες στιγμές του 2018 σε όλα τα αθλήματα!

Συγκλονιστικό βίντεο του aek24 με τις κορυφαίες στιγμές του 2018 σε όλα τα αθλήματα! Συγκλονιστικό βίντεο του aek24 με τις κορυφαίες στιγμές του 2018 σε όλα τα αθλήματα!

Το 2018 μένει πλέον στην ιστορία, όπως στην ιστορία θα μείνουν οι τόσες και τόσες επιτυχίες της ομάδας μας σε αυτό το έτος σε όλα τα αθλήματα.


Τα όσα πετύχαμε μέσα στο 2018 είναι εκπληκτικά και μοναδικά. Οι διακρίσεις και οι συγκινήσεις τεράστιες.


Στο ποδόσφαιρο είχαμε την κατάκτηση του κυπέλλου, αυτή του σούπερ καπ και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία μας.  

Στο μπάσκετ το νταμπλ και την είσοδο και μετέπειτα την πρόκριση μας στην επόμενη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup. Στο βίντεο δεν υπάρχουν πλάνα ή σκηνές από την ευρωπαϊκή μας πορεία στο μπάσκετ μιας και προέκυψε τεχνικό πρόβλημα.

Στο βόλεϊ γυναικών κατακτήσαμε το κύπελλο απέναντι στην Ανόρθωση και στο φούτσαλ είχαμε την παρουσία μας στον τελικό του κυπέλλου.

Πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα. Γι’ αυτό και το aek24.net για μία ακόμη φορά ετοίμασε κάτι μοναδικό για όλους εσάς.

Ένα 10λεπτο βίντεο με όλε τις κορυφαίες στιγμές του 2018 σε ένα βίντεο-ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει και που σίγουρα αξίζει να δείτε…

Απολαύστε το!!!
2353