Ο Σάστρε, οι λύσεις που θα δώσει και οι επόμενες κινήσεις...

Ο Σάστρε, οι λύσεις που θα δώσει και οι επόμενες κινήσεις... Ο Σάστρε, οι λύσεις που θα δώσει και οι επόμενες κινήσεις...

Δεν πέρασε και πολλή ώρα από την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Απόλλωνα κι έσκασε η πρώτη… μεταγραφική ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ.

Ο Ισπανός Λουίς Σάστρε (θα παρουσιαστεί σήμερα στις 12:00) αποτελεί λοιπόν τον εκλεκτό του Άντερ Μουρίγιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, έναν ποδοσφαιριστή που προσπαθούσε εδώ και λίγο καιρό να φέρει στην ομάδα, βρήκε κάποια εμπόδια (ο παίκτης είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του) όμως κατάφερε να τον πείσει για να έρθει στην Κύπρο. Ή μάλλον… ήρθε, από χθες αργά το απόγευμα και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Σάστρε, ο οποίος στις 26 Μαρτίου κλείνει τα 33 του χρόνια, αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στην Ουέσκα που συμμετέχει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κατέγραψε τέσσερεις συμμετοχές, μία ως βασικός κι άλλες τρεις ως αλλαγή. Αγωνίστηκε επίσης στην καριέρα του σε Λεγκανές και Βαγιαδολίδ, ενώ θήτευσε και προηγουμένως στην Ουέσκα.


Απ’ ότι μάθαμε, είναι ένας ποδοσφαιριστής περισσότερο… εξαροοκτάρι. Δεν περιορίζεται απλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά βοηθάει πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Είναι γεγονός ότι σχολιάστηκε η ηλικία του κι αν πούμε το αντίθετο θα ‘ναι ψέμα, το θέμα όμως είναι να βοηθήσει την ομάδα που έχει ανάγκη από λύσεις.


Ο Μουρίγιο φουλάρει πλέον για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης. Είναι δεδομένο ότι καταβάλλεται προσπάθεια για απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού κι ενός ποδοσφαιριστή που θα παίζει πίσω από τον σέντερ φορ. Εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, έχει προκρίνει μερικούς παίκτες που του άρεσαν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις.

Πηγή: sportfm

 
352