Τα ΜΜΕ γυρνούν προκλητικά την πλάτη στην ΑΕΚ…

Τα ΜΜΕ γυρνούν προκλητικά την πλάτη στην ΑΕΚ… Τα ΜΜΕ γυρνούν προκλητικά την πλάτη στην ΑΕΚ…

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και το πόσο πολύ γυρίζουν την πλάτη επιδεκτικά στην ομάδα μας.


Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ κάνουν κατά καιρούς έντονη κριτική στην στάση της ομάδας μας για το γεγονός ότι δεν διαρρέουν με επίσημο τρόπο τραυματισμοί, απουσίες κτλ.


Γι’ αυτό και η διοίκηση αποφάσισε με την επιστροφή Ιδιάκεθ να γίνεται κάθε βδομάδα Διάσκεψη Τύπου του από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ αλλά και ένα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Και αυτό για να μπορούν οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ να ρωτούν και να μαθαίνουν από πρώτο χέρι για τραυματισμούς αλλά και όλα τα νέα της ομάδα μας. Στις πρώτες Διασκέψεις είχαμε δυο, τρείς ή τέσσερις δημοσιογράφους.

Χθες (10/2) όμως το κακό παράγινε. Διάσκεψη Τύπου παρουσία ενός μόνο δημοσιογράφου. Ενός δημοσιογράφου που τη δεδομένη στιγμή δεν εργάζεται σε κάποιο Μέσο. Επί της ουσίας κανένας δημοσιογράφος δεν παρευρέθηκε που να εκπροσωπεί κάποιο Μέσο. Ούτε και μία τηλεοπτική κάμερα.

Αυτό κι αν είναι πρόκληση, ασέβεια και μηδενισμός. Μιλάμε για την κυπελλούχο Κύπρου κύριοι, για την ομάδα που κατέκτησε το Σούπερ Καπ, την ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και εσείς απέχετε προκλητικά για μία ακόμη φορά. Μετά θα βγάζετε χολή όμως για την ομάδα μας που δεν διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο.

Την επόμενη αγωνιστική όμως που θα παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ θα έρθετε όλοι έτσι; Παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ που για σας είναι τυράκι για να βγάλετε κάποιο ωραίο τίτλο, να βρείτε κάτι για να πάρετε κλικ. Οι μαστόροι σας ότι έχε να κάνει με ΑΠΟΕΛ τρέχουν από πίσω. Έτσι κι εσείς θα τρέξετε για να έρθετε την άλλη βδομάδα.

Εισήγηση δική μας είναι να σταματήσουν εδώ και τώρα οι Διασκέψεις Τύπου αλλά και οι δηλώσεις του προπονητή που γίνονταν στην επίσημη ιστοσελίδα. Αφού δεν σέβονται κάποιοι τους κυπελλούχους πρέπει να πάρουμε μέτρα…
1100