Θα μας τρελάνει ο Κυπριανίδης: «Ήταν σε καλή μέρα ο Τσούκκας»

Θα μας τρελάνει ο Κυπριανίδης: «Ήταν σε καλή μέρα ο Τσούκκας» Θα μας τρελάνει ο Κυπριανίδης: «Ήταν σε καλή μέρα ο Τσούκκας»

Η ομάδα μας βίωσε μία από τις χειρότερες φετινές της διαιτησίες. Αυτή στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα ήταν ακόμη χειρότερη, όμως ο Κυπριανίδης έκρινε τον Τσούκκα ότι ήταν σε καλή μέρα.


Μάλλον δεν είδε το παιχνίδι και γι’ αυτό εκφέρει αυτή την άποψη. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Τσούκκας ήταν τραγικός, προκλητικός, επικίνδυνος. Με πολλά λάθη και πολλές λανθασμένες υποδείξεις πήγε να βάλει μπουρλότο σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις και ήταν ελκυστικό για τον κόσμο.


Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανέλυσε την διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκα στο ΑΕΚ-Αλκή και μας… τρέλανε.

Η ανάλυση:

«Στο 16΄ ο Ιγκόρ Σίλβα της ΑΕΚ με κακή χρήση του χεριού πήρε κίτρινη κάρτα, πολύ σωστά. Κάποιος μπορεί να το θεωρούσε σαν όπλο κατά του αντιπάλου και να έβγαζε κόκκινη. Τώρα που το είδε καθαρά ο προπονητής της ΑΕΚ, αν το είδα θα κατάλαβε ότι έμεινε εκτεθειμένος.

Στο 77΄ ο α΄ βοηθός Ανδρέου υπέδειξε ένα φάουλ στο οποίο ο παίκτης βγήκε και με τα δύο πόδια πάνω στον Σπόλιαριτς. Έπρεπε να πει στον διαιτητή ότι υπήρχε και κάρτα. Αν του το είπε και δεν το έκανε ο διαιτητής άλλο θέμα. Στην εκτέλεση αυτού του φάουλ… έκανε κόλπο και δέχθηκε κίτρινη, σωστή η κάρτα την οποία… ζήτησε.

Στο 89΄ σωστά βγήκε η κόκκινη στον Φλόρες γιατί πήρε από τον λαιμό τον επιθετικό της ΑΕΚ. Ούτε διαμαρτυρήθηκε. Ήταν σε καλή μέρα ο Αβραάμ Τσούκκας».
399