Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ακίνο

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ακίνο Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ακίνο

Για πέμπτη φορά φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος πήρε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Ντάνιελ Ακίνο, αγωνιζόμενος μέχρι και το δεύτερο λεπτό της καθυστέρησης του αγώνα στο ΓΣΠ. Ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο πήρε θέση στη γραμμή κρούσης υποβοηθώντας το έργο του Αποστόλη Γιάννου, προερχόμενος δε από μια σειρά θετικών εμφανίσεων με αποκορύφωμα το γκολ το οποίο πέτυχε κόντρα στην ΕΝΠ στις 24 Φεβρουαρίου 2019.


Ο 28χρονος επιθετικός φαίνεται να ακολουθεί αντίθετη πορεία από τον Τζέφρεν Σουάρες με αμφότερους να πέρνουν το αεροπλάνο για Κύπρο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ώστε να ενισχύσουν τις επιθετικές προσπάθειες των περσινών κυπελλούχων.


Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Ακίνο δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής αρπάζοντας άμεσα τις ευκαιρίες να αγωνιστεί ως βασικός ωστόσο στις αρχές Φεβρουαρίου έμεινε εκτός των αρχικών επιλογών του Ιμανόλ Ιδιακέθ, σε αντίθεση με τον Βενεζουελάνο ο οποίος είχε ρόλο αντικαταστάτη του Ακοράν Ρέγιες.

Τη δεδομένη στιγμή και με τον Ιβάν Τρισκόφσκι εκτός λόγω τραυματισμού, ο 28χρονος φαντάζει βασικός και αναντικατάστατος σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, ενώ ο Τζέφρεν Σουάρες δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές αν και στο 20λεπτο κατά το οποίο επιστρατεύτηκε, έδειξε δείγμα της αγωνιστικής του αξίας.

Ο Ντάνιελ Ακίνο αγωνίζεται στους κιτρινοπράσινους υπό τη μορφή δανεισμού και έχει ουσιαστικά διπλό κίνητρο για να δικαιώσει τον Άντερ Μουρίγιο για την επιλογή του και να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στην ομάδα την οποιαν ανήκει, Ρεάλ Μούρθια.

Πηγή: 24sports

 
317