Δημητρίου: «Αν μας δοθεί η δυνατότητα...» (δηλώσεις)

Δημητρίου: «Αν μας δοθεί η δυνατότητα...» (δηλώσεις) Δημητρίου: «Αν μας δοθεί η δυνατότητα...» (δηλώσεις)

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νέα ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι ούτε οι γαλαζοκίτρινοι, αλλά ούτε και ο Απόλλωνας κέρδισαν την ΑΕΚ μέχρι στιγμής.   


Οι δηλώσεις του:


-Είμαστε ικανοποιημένοι για την αντεπίθεση με τον Ιδιακέθ και την εικόνα της ομάδας μας. Το ιδανικό θα ήταν να μιλούσαμε για πρόκριση και νίκη με τον ΑΠΟΕΛ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τους στόχους μας. Στους 8 τελικούς που απομένουν να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.    

-Δεν μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να πάμε στην 3η θέση και από κει και πέρα αν μας δοθεί η δυνατότητα να το προσπαθήσουμε. Έχουμε σε απόσταση δυο βαθμών από την 3η θέση και κοιτάζουμε αυτό τον στόχο. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όταν ήμασταν στην τελική ευθεία λέγαμε αν θα εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στα play offs. Τώρα είναι εντελώς διαφορετική η συζήτηση.

-Ούτε η πρώτη (Απόλλων) ούτε, η δεύτερη (ΑΠΟΕΛ) ομάδα μας έχει κερδίσει. Πληρώνουμε εκείνο το αρνητικό σερί. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Σαλαμίνας. Είναι γνωστό ότι συναντάμε δυσκολίες απέναντι στη Σαλαμίνα.

-Κάσες και Ακοράν περιμένουμε μετά τα διακοπή. Τρισκόφσκι και Τέτε δεν νομίζω να τεθεί θέμα παρουσίας τους.

-Είναι μια σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με τον Ιδιακέθ. Στο τέλος της σεζόν θα τεθούν όλα κάτω και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει. Στην παρουσίαση του είπε και ο ίδιος ότι δεν τον αγχώνει αυτό το πράγμα.
430