Το μέλλον του Ιδιάκεθ, ο Μουρίγιο και η νέα σεζόν

Το μέλλον του Ιδιάκεθ, ο Μουρίγιο και η νέα σεζόν Το μέλλον του Ιδιάκεθ, ο Μουρίγιο και η νέα σεζόν

Βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ δυο σχεδόν μήνες. Έπιασε δουλειά στις 17 Ιανουαρίου και από τότε άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ επιλέχθηκε από τη διοίκηση να επιστρέψει μιας και γνωρίζει καλά το ρόστερ, οι παίκτες τον γούσταραν και ο ίδιος το ήθελε πολύ. Ελάχιστοι όμως πιθανόν να περίμεναν ότι θα μπορούσε άμεσα να… μεταμορφώσει την ομάδα της Λάρνακας.


Η ΑΕΚ επί Ιδιάκεθ έχει συμπληρώσει 11 παιχνίδια αήττητη. Οκτώ στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο. Συνολικά έχει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, κράτησε ανέπαφη την εστία της στα οκτώ από τα έντεκα αυτά παιχνίδια, πέτυχε 22 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις έξι, όλα σε παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Συνολικά η ΑΕΚ έχει ένα αήττητο σερί 14 αγώνων μιας και η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν κόντρα στην Ομόνοια στις 6 Ιανουαρίου.


Η μεταμόρφωση αυτή έχει τη σφραγίδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς, χωρίς να υπάρχει κάποιος ειδικός όρος σε αυτό. Έτσι, το αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για την ώρα είναι μετέωρο. Η διοίκηση πιθανόν να μην πάρει άμεσα μία τέτοια απόφαση. Πιθανόν να θέλει να περιμένει όταν φθάσουμε στο τέλος της χρονιάς και να ζυγίσει όλα τα δεδομένα.

Αυτός που θα αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό είναι ο Άντερ Μουρίγιο. Αυτός είναι άλλωστε που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Ιδιάκεθ πάντως δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές του στην ΑΕΚ και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν η πορεία της ομάδας από την ημέρα που επέστρεψε τον κρατήσει στη Λάρνακα και την ΑΕΚ είναι κάτι που πιθανόν να πρέπει ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει ακόμη μερικές βδομάδες για να το μάθει.

Πηγή: Goal
405