Για να τον κάνουν δικό τους να... κοπιάσουν

Για να τον κάνουν δικό τους να... κοπιάσουν Για να τον κάνουν δικό τους να... κοπιάσουν

Για την περίπτωση του Ζαν Λουκ Ασούμπρε που είναι δανεικός από την ομάδα μας στη Λαμία κάνει αναφορά σε ρεπορτάζ για τους ποδοσφαιρστές που αγωνίζονται εκεί υπό τη μορφή δανεισμού η ιστοσελίδα Lamiaole.gr


Να σημειωθεί ότι ο Ασούμπρε έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν, άρα εάν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της η Λαμία και να τον κάνει δικό της θα πρέπει να παραχωρήσει κάποιο ποσό στην ομάδα μας.   


Αναλυτικά το απόσπασμα του δημοσιεύματος που αναφέρεται στον Ασούμπρε:

«Η μοναδική περίπτωση, στην οποία δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα αν η Λαμία θα κινηθεί για τον παίκτη, είναι αυτή του Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Τα δείγματα που έχει δείξει ο Ιβοριανός εξτρέμ μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά. Μιλάμε για παίκτη με ταχύτητα και ικανότητα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του ωστόσο, δεν του έχει επιτρέψει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να είναι και πιο ασφαλές το δείγμα που έχουμε από αυτόν.

Στην περίπτωση του Ασούμπρε πάντως, ο ΠΑΣ Λαμία έχει χρόνο. Η ΑΕΚ Λάρνακας -στην οποία ανήκει ο παίκτης- δεν «καίγεται» για να τον καλέσει πίσω. Δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του και για αυτό το λόγο, εφόσον οι «κυανόλευκοι» αποφασίσουν να κινηθούν για τον Ασούμπρε, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».
454