Τα δύσκολα και οι σημαντικές αποφάσεις

Τα δύσκολα και οι σημαντικές αποφάσεις Τα δύσκολα και οι σημαντικές αποφάσεις

Έντονη αναμένεται να είναι η δραστηριότητα της ΑΕΚ στο κομμάτι του προγραμματισμού ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντερ Μουρίγιο, αναμένεται να έχει πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες στην προσπάθεια που θα κάνει για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να κάνει μια πορεία καλύτερη από τη φετινή (τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις).    


Μόλις 10 ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο. Μέχρι τον Μάιο του 2020 έχουν συμβόλαιο οι Ντάνιελ Μοϊσόφ, Μικέλ Γκονζάλεθ, Ιβάν Τρισκόφσκι, Λουίς Σάστρε, Τέτε, Απόστολος Γιάννου, Φλοριάν Τολμές και Έκτορ Χέφελ, ενώ μέχρι το 2021 δεσμεύονται οι Τόνιο και Θωμάς Ιωάννου.    


Απ’ εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού το συμβόλαιο 12 συνολικά ποδοσφαιριστών ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο. 4 από αυτούς είναι δανεικοί από άλλες ομάδες. Ο Τζεφρέν Σουάρες από την Γκρασχόπερς, ο Ιγκόρ Σίλβα από τον Ολυμπιακό, ο Φακούντο Γκαρσία από τη Λεβάντε και ο Ντάνι Ακίνο από τη Μούρθια. Για τον τελευταίο υπάρχει δικαίωμα αγοράς από την ΑΕΚ, όμως με τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο.    

Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν και για τους 8 ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Χοάν Τρουγιόλς, Νταβίντ Καταλά, Χόρχε Λαρένα, Ακοράν Ρέγες, Νάτσο Κάσες, Μάριο Αντωνιάδη, Ονησίφορο Ρουσιά και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Κάποιοι από αυτούς είναι σε προχωρημένη – ποδοσφαιρικά – ηλικία, με πρώτο και καλύτερο τον Νταβίντ Καταλά που αν συνεχίσει και του χρόνου θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
602