Φάνηκε να στοιχίζει η μη συνύπαρξη της τρομερής τριάδας

Φάνηκε να στοιχίζει η μη συνύπαρξη της τρομερής τριάδας Φάνηκε να στοιχίζει η μη συνύπαρξη της τρομερής τριάδας

Φλοριάν Τολμές, Ιβάν Τρισκόφσκι και Απόστολος Γιάννου. Τρεις ποδοσφαιριστές με τρομερή ποιότητα που δύσκολα συναντάς σε άλλη κυπριακή ομάδα. Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που όταν συνυπάρξουν μπορούν να την ανεβάσουν σε άλλα επίπεδο.


To πρόβλημα όμως είναι το ότι τη φετινή περίοδο δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν σε πολλά παιχνίδια. Και οι τρεις τους τη φετινή περίοδο ταλαιπωρήθηκαν από διάφορα προβλήματα, στερώντας από τους Αντονι Ιραόλα και Ιμανόλ Ιδιάκεθ τη δυνατότητα να τους αξιοποιήσουν στο έπακρο.    


Ο Φλοριάν Τολμές κουβαλούσε τραυματισμό από την περσινή περίοδο και έτσι έμεινε εκτός από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στη συνέχεια, του έγινε διαχείριση για να επανέλθει ομαλά στη δράση. Τον Ιανουάριο είχε τον τραυματισμό στην γνάθο που τον άφησε εκτός για ενάμιση μήνα.   

Ο Απόστολος Γιάννου κουβαλούσε τιμωρία πέντε αγωνιστικών από τον περσινό τελικό κυπέλλου, ενώ απουσίαζε και μέσα στον Ιανουάριο λόγω της συμμετοχής του στο ασιατικό κύπελλο.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι ο ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρήθηκε λιγότερο από τους τρεις, όμως η ομάδα τον στερήθηκε στην πιο κρίσιμη καμπή, εκεί που κρινόταν η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την παρουσία και των τριών σε πολλά παιχνίδια και αυτό έχει στοιχίσει στην ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι σίγουρο πως η ομάδα θα είχε πολύ καλύτερη παρουσία αν οι τρεις τους δεν αντιμετώπιζαν όλα αυτά τα προβλήματα.

Ευχή όλων στην ομάδα, είναι να είναι διαθέσιμοι στα εφτά παιχνίδια που υπολείπονται για να μπορέσει να διεκδικήσει και να πάρει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα, που θα φέρει και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου.

 

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
494