Τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν, ο Μουρίγιο και ο Απρίλιος που πλησιάζει...

Τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν, ο Μουρίγιο και ο Απρίλιος που πλησιάζει... Τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν, ο Μουρίγιο και ο Απρίλιος που πλησιάζει...

Με το τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο αρκετών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και υπάρχει ερωτηματικό για το μέλλον τους. Η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας έχει συνηθίσει επί των ημερών του Άντρου Καραπατάκη να κινείται αστραπιαία και να «δένει» έγκαιρα τους παίκτες που θέλει, χωρίς να περιμένει το τέλος της σεζόν. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα.   

Οι ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώνεται το συμβόλαιο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν είναι οι ακόλουθοι: Τζοάν Τρουγιόλς, Νταβίδ Καταλά, Χόρχε Λαρένα, Ακοράν Ρέγες, Νάτσο Κάσες, Μάριος Αντωνιάδης, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Χριστοδούλου. Ακόμη, ο Άντερ Μουρίγιο δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις, όμως εκτιμάται ότι τον Απρίλιο θα αρχίσει δουλειά για το συγκεκριμένο κεφάλαιο.   

Από τους πιο πάνω παίκτες δύσκολα θα ανανεώσουν οι Ρουσιάς και Καταλά, με τον τελευταίο να είναι σε προχωρημένη ηλικία και να είναι πολύ πιθανόν να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Τρουγιόλς είναι χρήσιμο «πολυεργαλείο» και μάλιστα δεν στοιχίζει ακριβά, ο Λαρένα είναι και αυτός σε προχωρημένη ηλικία, αλλά δεν αποκλείεται να του γίνει πρόταση για έναν ακόμη χρόνο μιας και η ποιότητα και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ δείχνει να μπορεί να προσφέρει ακόμη.  

Το ίδιο και ο Ακοράν, που στα καλά του κάνει τη διαφορά, ενώ είναι ερωτηματικό ο Νάτσο Κάσες, οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, αλλά δεν έχει δώσει όσα ανέμεναν οι κιτρινοπράσινοι. Ο Αντωνιάδης δεν έχει καλή σεζόν, όντας επηρεασμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Ιδιάκεθ δεν τον εμπιστεύεται όπως πέρσι. Τέλος, ο Χριστοδούλου έχει οψιόν που μάλλον θα τον κρατήσει για ένα ακόμη χρόνο.

Πηγή: Goalnews  


 

535