Δίχως εφησυχασμό για να έρθει άνετα το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Δίχως εφησυχασμό για να έρθει άνετα το ευρωπαϊκό εισιτήριο Δίχως εφησυχασμό για να έρθει άνετα το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η τελευταία ήττα από την Νέα Σαλαμίνα έβαλε ένα τέλος στο αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών για την ΑΕΚ και της στέρησε και την ευκαιρία για να πιάσει την ΑΕΛ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Περισσότερο όμως της έκοψε κάθε ελπίδα και για κάτι παραπάνω αφού κρίνοντας κανείς εντελώς ρεαλιστικά την κατάσταση πιστεύει πως η φετινή ΑΕΚ το περισσότερο που μπορεί να ελπίζει είναι στην τρίτη θέση που αν μη τι άλλο οδηγεί σίγουρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα.


Δυστυχώς τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και το μπλακ-αουτ που σημειώθηκε όπου για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές η ομάδα δεν πέτυχε νίκη (με εξαίρεση την νίκη στα χαρτιά απέναντι στην Πάφο) άφησαν την ομάδα μακριά και από τον φετινό στόχο του πρωταθλήματος, ενώ «καπάκι» ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο εκεί που η πρόκριση ήταν κερδισμένη μέχρι το88’.

Αυτό που απομένει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και συνάμα να αρχίσει να σκέφτεται και την επόμενη χρονιά αφού είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται ανανέωση.

Προέχει όμως να εξασφαλιστεί η θέση στην τετράδα καθώς με την πορεία του πρωταθλήματος η διαφορά των επτά βαθμών μπορεί να καλυφθεί αν υπάρξει εφησυχασμός.

Πηγή: sportfm

 
221