Στην Λεμεσό για να σφραγίσουμε την Ευρώπη

Στην Λεμεσό για να σφραγίσουμε την Ευρώπη Στην Λεμεσό για να σφραγίσουμε την Ευρώπη

Όλοι στην ομάδα της Λάρνακας σκέφτονται μόνο την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που της δίνεται η ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για κατάκτηση της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα και να «κλειδώσει» μια και καλή το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτός ήταν ο στόχος που τέθηκε πριν… αρκετές αγωνιστικές, και 5 αγώνες πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου, βρέθηκε να έχει την τύχη της στα χέρια της.


Απέναντι στην αυριανή της αντίπαλο, στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις τους, μετρούν από μια νίκη και μια ισοπαλία. Τρεις αγώνες, δυο μόλις γκολ.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ κέρδισε στην «Αρένα» με 1-0, 0-0 στο Τσίρειο, και 1-0 στον πρώτο αγώνα της β’ φάσης. Αυτό δείχνει από μόνο του πως πρέπει στο Τσίρειο να δείξει πιο αποτελεσματική και πιο αποφασιστική στον επιθετικό τομέα, κρατώντας παράλληλα και την σπουδαία της αμυντική λειτουργία.


Πιθανή νίκη στη Λεμεσό θα την φέρει τέσσερις βαθμούς πιο πάνω από την ΑΕΛ, και σε περίπτωση απώλειας βαθμών του Απόλλωνα, θα μπορέσει να δει και πιο πάνω. Γιατί όχι άλλωστε, αφού οι Λαρνακείς έχουν την πιο σταθερή εικόνα στις τελευταίες τους αναμετρήσεις.

Πηγή: sportfm
412