Ιδιάκεθ: «Γιατί όχι να είμαι και εγώ εδώ στην προσπάθεια για πρωτάθλημα» (βίντεο)

Ιδιάκεθ: «Γιατί όχι να είμαι και εγώ εδώ στην προσπάθεια για πρωτάθλημα» (βίντεο) Ιδιάκεθ: «Γιατί όχι να είμαι και εγώ εδώ στην προσπάθεια για πρωτάθλημα» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Ώρα Για Μπάλα» της Cytavision μίλησε ο προπονητής μας Ιμανόλ Ιδιάκεθ.


Ο Βάσκος τεχνικός κέρδισε το έπαθλο του Winmasters «Coach of the Month» και για το μήνα Μάρτιο και στις δηλώσεις του είπε αρκετά ενδιαφέρονται, «φωτογραφίζοντας» παραμονή του.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ όλους για το βραβείο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα γιατί έρχεται από συναδέλφους. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου γιατί το βραβείο προέρχεται από τη δουλειά της ομάδας, ενώ θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τους συνεργάτες μου».

«Πάντα περιμένεις το καλύτερο αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ήμασταν θεωρώ λίγο άτυχοι στο κύπελλο και μπορούσαμε για κάτι περισσότερο. Δεν μπορούμε όμως να αδικήσουμε τους παίκτες γιατί προσπάθησαν».

Για το μέλλον του σχολίασε:
«Για την ώρα δεν έχω θέσει στόχο για τη νέα χρονιά. Ως προπονητές το μέλλον μας είναι το επόμενο παιχνίδι, δεν υπάρχει παρακάτω. Σκεφτόμαστε το μέλλον σίγουρα, αλλά όχι τόσο.

Βρήκα πάνω-κάτω τα ίδια όταν επέστρεψα στην ΑΕΚ και νιώθω σαν το δεύτερο μου σπίτι, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Είναι όλα εξαιρετικά, το κλαμπ μεγαλώνει και είναι κάτι που το νιώθεις καθημερινά.

Μεγάλος μας στόχος στο μέλλον είναι το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία της. Γιατί όχι να είμαι και εγώ εδώ στην προσπάθεια για πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε τώρα».

 
350