Ιδιάκεθ: «Περιμένω μετά το ΑΠΟΕΛ να μιλήσω με τη διοίκηση»

Ιδιάκεθ: «Περιμένω μετά το ΑΠΟΕΛ να μιλήσω με τη διοίκηση» Ιδιάκεθ: «Περιμένω μετά το ΑΠΟΕΛ να μιλήσω με τη διοίκηση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.


Όλα όσα ανέφερε ο Βάσκος τεχνικός:    


«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ παλεύει για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και είναι σημαντικό ματς. Είναι μπροστά στον κόσμο μας, στο σπίτι μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να προσέξουμε τι λεπτομέρειες οι οποίες θα κρίνουν τον αγώνα. Είναι σημαντικό ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές να μας στηρίξει, κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ».   

Βοηθά ψυχολογικά το γεγονός ότι η ομάδα είναι έξι ματς αήττητη με τον ΑΠΟΕΛ;

«Είναι σημαντικό. Δεν είναι μόνο φέτος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕ ξέρουμε ότι είναι δύσκολα και οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Έχουμε καλές εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ και εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να το πιστέψουμε και το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της η ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Σεβόμαστε φυσικά τον ΑΠΟΕΛ. Έχει παίκτες που μπορούν να κρίνουν τον αγώνα ανά πάσα στιγμή, ειδικά επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα και έτσι να τους κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».  

Ποιοι είναι εκτός;

«Ο Χέφελ είναι εκτός και ο Ίγκορ, ο Μοϊσόφ και ο Καταλά είναι αμφίβολοι».

Είπατε ότι αν εξασφαλίσετε την Ευρώπη θα μιλήσετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να πείτε τώρα κάτι περισσότερο;

«Τώρα που έχουμε εξασφαλίσει ην Ευρώπη να πούμε περισσότερα. Περιμένω μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να μιλήσουμε με τη διοίκηση. Είναι ένα θέμα που αφορά και τον Εκπρόσωπο μου. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο δουλειά μου και στα παιχνίδια. Να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και να παλέψουμε ακόμη και για τη 2η θέση. Να μιλήσει ο Εκπρόσωπος μου με τη διοίκηση και θα δούμε. Είμαι αφοσιωμένος στα επόμενα παιχνίδια».
184