Μετά τα ευρωπαϊκά ματς αρχίζουν τα έργα στην Αρένα

Μετά τα ευρωπαϊκά ματς αρχίζουν τα έργα στην Αρένα Μετά τα ευρωπαϊκά ματς αρχίζουν τα έργα στην Αρένα

Στην εκπομπή «ώρα για μπάλα» ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος μας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου και των έργων που θα γίνουν.


"Θυμάμαι το πρώτο Σάββατο όταν αναλάβαμε, μέσα σε 3 ώρες μαζέψαμε 130 χιλιάδες ευρώ. Την επόμενη χρονιά ήρθαμε στην 2η θέση με ένα προϋπολογισμό 1.9 εκατομμύρια".


"Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχω στην προεδρία είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Έρχεται αλλά μπορούμε πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί δύσπιστοι γιατί έμαθαν για πολλά χρόνια σε μια ομάδα που δεν πρωταγωνιστούσε".

"Είμαστε στο τελικό στάδιο για να κάνουμε το γήπεδο κατηγορίας 4. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα γιατί θα είναι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε όταν τελειώσει η Ευρώπη και χρειάζονται περίπου 9 μήνες από την μέρα που θα αρχίσουν τα έργα".

"Δεν ένιωσα αχαριστία από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Θέλουν πάντα να κερδίσουμε. Και εμείς αυτό θέλουμε. Πάντα όταν χάνουμε ψάχνουμε για εξιλαστήριο θύμα. Δεν είναι πάντα έτσι".

"Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά εγώ δεν έπαιξα ποδόσφαιρο. Έχω τους ειδικούς που με συμβουλεύουν. Ο καθένας έχει τον ρόλο του".

"Δεν καθυστερήσαμε ποτέ μισθό ούτε μια μέρα"
593