«Κανείς να μην λείψει... Η ΑΕΚ είναι ιδέα» (ανακοίνωση ΑΕΚ Supporters)

«Κανείς να μην λείψει... Η ΑΕΚ είναι ιδέα» (ανακοίνωση ΑΕΚ Supporters) «Κανείς να μην λείψει... Η ΑΕΚ είναι ιδέα» (ανακοίνωση ΑΕΚ Supporters)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας μας, ΑΕΚ Supporters.


Αναλυτικά:


«Αύριο Κυριακή 19/05/2019 η ομάδα μας αγωνίζεται για τελευταία φορά αυτή την σεζόν στο Αρένα ενάντια στην Ομόνοια. Μια σεζόν που μας έφερε μία ασπίδα, παρουσία στους ομίλους του Europa League και πιθανότατα την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα! Μια πορεία που δεν μπορεί να την χαρακτηρίσεις και άσχημη…….

Στον αυριανό αγώνα καλείται ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να δώσει μαζικά το παρών του για να αποχαιρετήσουμε τον αρχηγό της ομάδας μας David Catala ο οποίος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Μια τεράστια προσωπικότητα για την ομάδα μας, που με τον ακέραιο του χαρακτήρα και την προσφορά του, μας ανέβασε επίπεδο και πάντοτε έβαζε το καλό της ομάδας πάνω απ΄ όλα, σαν πραγματικός αρχηγός που είναι!

Όπως και ο ίδιος ανάφερε, η ΑΕΚ και η Λάρνακα είναι το σπίτι του! Τώρα είναι η σειρά του κάθε Σκαλιώτη και ΑΕΚτζή να του δείξει την ευγνωμοσύνη του για όλα αυτά που μας πρόσφερε!

Πέραν του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ μέσα από ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΚ θα γίνουν και οι ακόλουθες βραβεύσεις:

-Στους 1ους Σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας: Λευτέρη Ελευθερίου, Ivan Trickovski

-Στους 1ους σε Συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας μας: Στέλιο Στυλιανίδη, David Catala.

-Στον David Catala που ολοκληρώνει την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα.

-Στον Σταύρο Σταύρου, ο οποίος αποχώρησε από την Προεδρία της Πετοσφαιρικής ομάδας.

-Στον Ανδρέα Λευκαρίτη, ο οποίος αποχώρησε από την Προεδρία της Καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Κυριακή 19/05/2019, ώρα 19:00, κανείς να μην λείψει από το ΑΕΚ Αρένα, γιατί η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένα σωματείο, αλλά μια ιδέα!!!!!!!!».

 
614