Δεν είναι απλά ηγέτης και αρχηγός, είναι πλέον ένας γνήσιος ΑΕΚτζής, ένα δικό μας παιδί

Δεν είναι απλά ηγέτης και αρχηγός, είναι πλέον ένας γνήσιος ΑΕΚτζής, ένα δικό μας παιδί Δεν είναι απλά ηγέτης και αρχηγός, είναι πλέον ένας γνήσιος ΑΕΚτζής, ένα δικό μας παιδί

Δεν είναι απλά ηγέτης και αρχηγός. Δεν του χάρισε κανείς αυτό τον ρόλο και αυτή την ταμπέλα.


Την κέρδισε με την μεγάλη του αφοσίωση, αγάπη και τον σεβασμό που δείχνει στην φανέλα που φοράει. Αυτή της ΑΕΚ Λάρνακας.  


Έπαιξε ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες της Ισπανίας και θα ήταν πολύ πιο εύκολο και λογικό για τον ίδιο να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τις ομάδες που αγωνίστηκε στην πατρίδα του.

Κι όμως, δεν το έκανε γιατί δεν το αισθάνθηκε. Δεν έχει δεθεί όσο έχει δεθεί με την ΑΕΚ μας τόσα χρόνια τώρα. Όταν ο ίδιος αναφέρει ότι η ΑΕΚ Λάρνακας είναι η ομάδα της ζωής του, τότε αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει για τον ίδιο η ΑΕΚ μας.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τους ξένους που έρχονται στην Κύπρο και την ΑΕΚ να δένονται με τον σύλλογο. Και η ΑΕΚ με τον σεβασμό που δείχνει στους παίκτες μας, κερδίζει εύκολα την εκτίμηση τους. Με τον Καταλά όμως η σχέση μας έφθασε σε άλλο επίπεδο.

Ο Νταβίντ Καταλά ήταν κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής! Ήταν ο ηγέτης και ο αρχηγός μας. Πλέον, είναι ένας γνήσιος ΑΕΚτζής, ένα δικό μας παιδί!  

Σ’ ευχαριστούμε για όλα μεγάλε Νταβίντ Καταλά!
472