Με συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα για το τρίποντο και... αντίο

Με συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα για το τρίποντο και... αντίο Με συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα για το τρίποντο και... αντίο

Συναισθηματικά φορτισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στο αποψινό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Νταβίδ Καταλά, ο αρχηγός της ΑΕΚ που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για επτά σερί χρόνια, αποχαιρετά το ποδόσφαιρο. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του και για αυτό η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικό «παρών» στο γήπεδο για να χειροκροτήσει και να αποθεώσει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και σπουδαίο χαρακτήρα, που τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας.   


Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι συμπαίκτες του έχουν να πουν τα καλύτερα για τον αρχηγό. «Τι να σας πω τώρα που δεν γνωρίζετε για τον αρχηγό Νταβίδ Καταλά; Ήσουν, είσαι και θα είσαι παράδειγμα ανθρώπου και ποδοσφαιριστή! Είσαι πραγματικός αρχηγός! Ήταν χαρά μου να αγωνιστώ δίπλα σου και να πάρουμε τους τίτλους μαζί! Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα δίπλα σου», ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Φλοριάν Τολεμές.


Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε διάφορες βραβεύσεις. Θα τιμηθούν οι πρώτοι σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Λευτέρης Ελευθερίου και Ιβάν Τρισκόφσκι. Οι πρώτοι σε συμμετοχές στην Ιστορία Στέλιος Στυλιανίδης και Καταλά. Θα γίνει ειδική βράβευση στον Καταλά που ολοκληρώνει τη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα. Επίσης, θα βραβευτούν ο Αντρέας Λευκαρίτης, ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, αλλά και ο Σταύρος Σταύρου, ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία της πετοσφαιρικής ομάδας.

«Αποτελεί υποχρέωση όλων να έρθουν στο γήπεδο, να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το τέλος και να ανταμείψουν με το πιο ζεστό χειροκρότημα αυτούς τους ανθρώπους που πρόσφεραν τόσα πολλά», είναι το μήνυμα που έστειλε η διοίκηση στον κόσμο. Το εισιτήριο του αγώνα είναι μόλις στα 5 ευρώ και αναμένεται να παρευρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Πηγή: Goal
368