Αυτός είναι ο αντι-Ρουσιάς… (photo)

Αυτός είναι ο αντι-Ρουσιάς… (photo) Αυτός είναι ο αντι-Ρουσιάς… (photo)

Το ότι έφυγε ο Ονησίφορος Ρουσιάς σίγουρα είναι κάτι που δεν μας προκάλεσε έκπληξη. Κάθε άλλο…


Ο Κύπριος επιθετικός είναι αλήθεια ότι δεν έπαιξε πολύ και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του. Ακόμη κι έτσι όμως ο ίδιος ήταν επαγγελματίας, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα και σεβάστηκε τις αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας. 


Ποιος θα είναι ουσιαστικά η τρίτη-τέταρτη επιλογή τώρα στον πάγκο για την κορυφή της επίθεσης; Υπάρχει απάντηση και μάλιστα η απάντηση έρχεται μέσα από την ίδια την ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ράσπα, ο οποίος φέτος είχε πολλά θέματα με το σχολείο και τις προπονήσεις που ήταν πρωινές, ενώ πλέον ενόψει της νέας σεζόν θα μπορεί να κάνει κανονικά προπονήσεις. Με αυτά τα δεδομένα ο 18χρονος επιθετικός θα έχει τα φόντα να έχει μεγαλύτερη τριβή με την ομάδα και πιθανότατα θα πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.  

Θυμίζουμε ότι φέτος έχει παίξει μόλις 5 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, όπου μπήκε στο 89΄ και στις καθυστερήσεις πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.  


Από τότε δεν τον έχουμε δει ούτε δευτερόλεπτο σε άλλο επίσημο ματς, πλην αγώνων της εθνικής κάτω των 19, όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές από τον Ιανουάριο και μετά σε επίσημα και φιλικά και πέτυχε τρία γκολ απέναντι σε Ρουμανία, Ελλάδα και Αρμενία.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο Άντερ Μουρίγιο κινείται και για απόκτηση δεύτερου επιθετικού κάτω των 22 αλλά και ια μία ΄ηκαι δυο κινήσεις ενίσχυσης στα «φτερά» της επίθεσης.
1034