Δημητρίου: «Λίγες και στοχευμένες...»! Τι είπε για Λαρένα και Κατελάρη

Δημητρίου: «Λίγες και στοχευμένες...»! Τι είπε για Λαρένα και Κατελάρη Δημητρίου: «Λίγες και στοχευμένες...»! Τι είπε για Λαρένα και Κατελάρη

Στην ΑΕΚ είναι σημαντικό να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ο οποίος πρόσθεσε ότι στην ομάδα θα γίνουν λίγες, στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες.   


Αναλυτικά:


«Κλείσαμε ένα κομμάτι στο μεταγραφικό μέτωπο, είναι για 1+1 χρόνο το συμβόλαιο με Νάτσο Κάσες. Περιμένουμε από τον ποδοσφαιριστή να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το βασικό, δεν θα βιαστούμε για τις επόμενες κινήσεις στην ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος δεν ολοκληρώνεται τώρα αλλά σε δύο μήνες. Στην ΑΕΚ θα γίνουν λίγες στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες.    

Για τον Κατελάρη: «Είναι αλήθεια ότι έχει υποβληθεί μια πρόταση, όμως, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Από μας  υπάρχει η προθεση για να αυξήσουμετο κυπριακό στοιχεία στην ομάδα. Ειναι κάτι που θα επιδιώξουμε, το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής…»

Για Λαρένα: «Δεν εχει διαφοροποιηθεί κατι… Να περιμένει ο κόσμος και θα μάθει μέσω επίσημης ανακόινωσης».

 
293