Τα κέρδη της παραμονής Κάσες...

Τα κέρδη της παραμονής Κάσες... Τα κέρδη της παραμονής Κάσες...

Μπορεί κάποιοι να μην είδαν με καλό μάτι την παραμονή του Νάτσο Κάσες, όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δείχνουν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση.


Είναι γεγονός ότι πριν δυο χρόνια είχε έρθει με ένα μεγάλο συμβόλαιο για να κάνει τη διαφορά, αλλά στο γήπεδο δεν έβγαλε τα στοιχεία που θα τον καθιστούσαν ως ηγέτη ή ως παίκτη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.


Πλην κάποιων περιπτώσεων όπου ο Κάσες είχε κάποιες καλές περιόδους στην σεζόν δε έπεισε στον απόλυτο βαθμό. Ο Μουρίγιο όμως με τον Ιδιάκεθ πιστεύουν πολύ στην αξία του και γι' αυτό τον ήθελαν στην ομάδα.

Την πρώτη χρονιά άργησε να προσαρμοστεί και ανέβασε στροφές στον δεύτερο γύρο. Πέρσι ανέβασε ρυθμούς όταν επέστρεψε ο Ιδιάκεθ, ενώ την νέα σεζόν εκτιμάται ότι θα είναι πανέτοιμος για μία γεμάτη και ποιοτική σεζόν, αφοί οι συνθήκες θα είναι ιδανικές.  

Με την παραμονή του Κάσες η ομάδα μας κρατά ένα παίκτη του βασικού κορμού που ξέρει την ομάδα πολύ καλά, τον διατηρεί με πολύ λιγότερα χρήματα και εξοικονομεί χρήμα που μπορεί να αξιοποιήσει διαφορετικά.  
560