Η εκτίμηση, οι... ανοικτές υποθέσεις και οι κινήσεις

Η εκτίμηση, οι... ανοικτές υποθέσεις και οι κινήσεις Η εκτίμηση, οι... ανοικτές υποθέσεις και οι κινήσεις

Ακόμη μια μέρα πέρασε χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις γύρω από τα θέματα προγραμματισμού της ΑΕΚ. Κανένα όνομα, καμία ανακοίνωση.


Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντερ Μουρίγιο, κινείται με άκρα μυστικότητα και θέλει να κλείσει πρώτα την θέση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Καταλά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό το θέμα βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και υπάρχει η περίπτωση να έχουμε οριστική εξέλιξη μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο, τίποτα δεν επιβεβαιώνει η επίσημη πλευρά της ΑΕΚ.


Ο Μουρίγιο και ο Ιδιάκεθ, εκτιμούν ότι πριν αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα έχουν κλείσει τουλάχιστον αυτό το θέμα, αλλά και του Χόρχε Λαρένα. Ένα θέμα που παραμένει ανοικτό με μοιρασμένες πιθανότητες. Η πλάστιγγα δεν γέρνει πουθενά.

Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, το πρόβλημα που υπάρχει με τις θέσεις στον κατάλογο α’, με τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ, δεν είναι ίδιες . Αυτό γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται ένα αριστεροπόδαρο αμυντικό, ένα δεξιό οπισθοφύλακα, ένα μέσο με… δημιουργικά χαρακτηριστικά, και ένα επιθετικό που να αγωνίζεται και στα άκρα, ενώ οι θέσεις που είναι κενές είναι τρεις. Άρα αυτόματα καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει να γίνουν σωστές και προσεγμένες κινήσεις και να βρεθούν παίκτες για τον κατάλογο β’ που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
476