Από την Μάλτα μέχρι τα Σκόπια, την Αλβανία, Ρουμανία και την… Εσθονία

Από την Μάλτα μέχρι τα Σκόπια, την Αλβανία, Ρουμανία και την… Εσθονία Από την Μάλτα μέχρι τα Σκόπια, την Αλβανία, Ρουμανία και την… Εσθονία

Κάποιους βατούς και κάποιους πιο δύσκολους προορισμούς μας έχει φέρει η προκλήρωση. Αύριο το απόγευμα θα γνωρίζουμε με ποια ομάδα θα αναμετρηθούμε.


Η πιο βατή ομάδα αλλά και ο πιο βατός προορισμός είναι με διαφορά η Μπαλζάν Μάλτας. Ένα κοντινό-γειτονικό ταξίδι με ένα βατό αντίπαλο.


Μετά έχουμε τις σκοπιανές Shkupi και Petrocub-Hincesti για τις οποίες ο Μοϊσόφ με τον Τρισκόφσκι θα γνωρίζουν κάτι περισσότερο για τη δυναμικότητα τους, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι φόβητρο σε καμία περίπτωση.

Ακολουθεί η Λάτσι της Αλβανίας η οποία πέρσι σόκαρε την Ανόρθωση. Δεν είναι ομάδα μεγάλης δυναμικότητας, όμως είδαμε τι συμβαίνει αν υποτιμήσεις, ενώ και ο προορισμός δεν είναι και ο καλύτερος.

Σειρά παίρνει η Εσθονία με την Νάβρα Τρανς. Το πρωτάθλημα της χώρας έχει βελτιωθεί αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να μας ζορίσει καμία Νάβρα. Ειδικά αν είμαστε αυτοί που πρέπει…

Τέλος, η ομάδα που καλό θα είναι να αποφύγουμε είναι η Ουνιβερσιτάδ Κραιόβα από την Ρουμανία. Είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο και καλό είναι να αποφύγουμε ένα δυνατό αντίπαλο στον πρώτο γύρο.
587