Τα δεδομένα με Κατελάρη και Ιγκόρ

Τα δεδομένα με Κατελάρη και Ιγκόρ Τα δεδομένα με Κατελάρη και Ιγκόρ

Μετά την εξέλιξη με τον Κωστάκη Αρτυματά δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη από την Ομόνοια. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι είχαν απορρίψει την τελευταία πρόταση των 100.000 ευρώ.


Σε μία άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον Ιγκόρ Σίλβα ώστε να πάρει τον παίκτη εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.


Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη, οπότε αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα του εξωτερικού, δεν αποκλείεται να συνεχίσει στους Λαρνακείς. Εάν αυτό συμβεί, ασφαλώς θα χαροποιήσει τον Άντερ Μουρίγιο και τον κόσμο.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα είναι στον κατάλογο Β, μιας και έχει συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του και βαδίζει για το 23ο.

Έτσι, αν έρθει ο Σίλβα στην ΑΕΚ, θα μείνουν μόλις δυο κενές θέσεις για τον Άντερ Μουρίγιο όσον αφορά στην ενίσχυση με παίκτες κοινοτικούς-ξένους άνω των 22.
434