Ιδιάκεθ: «Να σκοράρουμε για να τελειώσουμε τη δουλειά» (videos)

Ιδιάκεθ: «Να σκοράρουμε για να τελειώσουμε τη δουλειά» (videos) Ιδιάκεθ: «Να σκοράρουμε για να τελειώσουμε τη δουλειά» (videos)

Δείτε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Πέτροκουμπ...


Αρχικά: "Όπως περιμέναμε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πέτροκουμπ είναι οργανωμένη και δυνατή σε φυσική κατάσταση. Έκλεισε καλά τους χώρους. Είναι ένα... δύσκολο αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η πρόκριση όπως περιμέναμε. Θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να τελειώσουμε τη δουλειά".


Περιμένατε καλύτερη τη δική σας ομάδα και όχι τόσο καλή την Πέτροκουμπ; "Όχι περιμέναμε ότι η Πέτροκουμπ θα ήταν έτοιμη με 15 παιχνίδια στη σεζόν. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι.

Η διαφορά αυτή ήταν εμφανής στο γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο για εμάς σήμερα, δεν ήμασταν άνετοι για να βρούμε τους χώρους. Δεν είχαμε την καλύτερη μας μέρα με τη μπάλα στα πόδια. Αλλά οι αντίπαλοι δεν έφτιαξαν ευκαιρίες, ελέγξαμε το παιχνίδι. Θα θέλαμε ακόμα ένα γκολ αλλά έχουμε πλεονέκτημα. Περιμέναμε κάτι τέτοιο, το πέρνουμε φυσιολογικά.

Χθες σας είπα ότι κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά είναι διαφορετικά όταν τα αναλύεις. Τα πράγματα ήταν όπως τα περιμέναμε. Σίγουρα θέλαμε περισσότερα γκολ αλλά κρατήσαμε το μηδέν πίσω και έχουμε πλεονέκτημα".

 
281