Το σούπερ ΜΠΑΜ με Βερδάσκα παλεύει ο Μουρίγιο (videos)

Το σούπερ ΜΠΑΜ με Βερδάσκα παλεύει ο Μουρίγιο (videos) Το σούπερ ΜΠΑΜ με Βερδάσκα παλεύει ο Μουρίγιο (videos)

Επιλογή από το πάνω ράφι παλεύει ο Άντερ Μουρίγιο ο οποίος θέλει πολύ να αποκτήσει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Ντιόγκο Σοόουζα Βερδάσκα.


Πρόκειται για 22χρονο στόπερ ο οποίος ανήκει στην Σαραγόσα, ομάδα που πέρσι είχε ξεκινήσει την σεζόν ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και τον γνωρίζει πολύ καλά.


Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ισπανική ιστοσελίδα αναφέρουν ότι η ομάδα μας έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σαραγόσα για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού και η πρόταση μάλιστα έχει απορριφθεί.  

Αυτό που σημειώνεται επίσης είναι ότι δεν αποκλείεται η ομάδα μας να επανέλθει με νέα πρόταση και μέσα από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Βερδάσκα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και θεωρείται παίκτης με τεράστια προοπτική, όμως φαίνεται «ζεστός» στο να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

H ιστοσελίδα tranfermarket εκτιμά ότι η αξία του σήμερα ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Είναι παίκτης με ύψος 1.85 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μποαβίστα προτού πάει στην Πόρτο, όπου με την πρώτη ομάδα δεν έπαιξε ποτέ.   

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας μέχρι και την U20, κάτι που λέει πολλά για την ποιότητα και την αξία του.

Είχε αρκετές συμμετοχές στην Πόρτο Β΄ μέχρι που πρόπερσι πήρε μεταγραφή στην Σαραγόσα στην οποία τα τελευταία δυο χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος, Συνολικά κατέγραψε 59 συμμετοχές και σημείωσε τρία γκολ, όλα την σεζόν που έληξε.

Φαίνεται η Σαραγόσα να είναι σκληρός διαπραγματευτής μιας και δεν αρκείται με το ποσό που προσφέραμε, ούτε γλυκάθηκε με το ποσοστό μεταπώλησης. Φαίνεται να ζητά περισσότερα…

Για τον ποδοσφαιριστή προκύπτει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και όχι μόνο από την ΑΕΚ. Έτσι, θα έχουμε μερικά ακόμη επεισόδια μέχρι να υπάρξει ξεκαθάρισμα στην όλη υπόθεση.
710