Συγκινεί ο Λαρένα: «Δεν είναι αυτό που ήθελα, θα είμαι πάντα ένας οπαδός σας»

Συγκινεί ο Λαρένα: «Δεν είναι αυτό που ήθελα, θα είμαι πάντα ένας οπαδός σας» Συγκινεί ο Λαρένα: «Δεν είναι αυτό που ήθελα, θα είμαι πάντα ένας οπαδός σας»

Με λόγια συγκίνησης, αγάπης, εκτίμησης αλλά και μί απίκρα ο Χόρχε Λαρένα αποχαιρέτησε την ομάδα μας μέσω ανάρτησης του στα social media.


Αναλυτικά τα όσα συγκινητικά έραψε:


"Γεια σου οικογένεια,

Σήμερα είναι μία μέρα που δεν ήθελα να φτάσει. Να πω αντίο μετά από πέντε χρόνια σε μία ομάδα που ήταν το σπίτι μου, η οικογένεια μου, εκεί που ένιωσα αγάπη και είχα εκτίμηση. Εκεί που απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι το ξεχωριστό κάθε φορά που αγωνιζόμουν με τη φανέλα της ΑΕΚ, μπορούσα να νιώσω το συναίσθημα της πρώτης φοράς και όταν σηκώσαμε το κύπελλο το 2018. Μετά το Σούπερ καπ και μετά να παίζουμε για τέσσερα χρόνια.  

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου γκολ στην ΑΕΚ Αρένα. Έχω σκοράρει και άλλα, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό και θα είναι στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία και το κάθε υπάλληλο προσωπικά, γιατί μ' έκαναν να νιώθω ξεχωριστά στην ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που είχα, ειδικά τον Ιμανόλ, που ήταν τόσο διαφορετικός προπονητής, μου έδωσε αρκετά γι' αυτό και του είμαι υποχρεωμένος.

Όλους τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, που έκαναν την ΑΕΚ μία ζηλευτή ομάδα. Ένιωθα άνετα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη τους, την αυτοπεποίθηση που μου έδιναν, το σεβασμό που εισέπραττα. Είναι εντυπωσιακό που είχα αυτή την ζεστασιά από αυτούς καθημερινά και πως τραγουδούσαν αυτό το τραγούδι, το οποίο σήμερα το τραγουδούν τα παιδιά μου στο σπίτι. Είναι πολύ λυπηρό δεν είναι αυτό που ήθελα, λέω όμως αντίο και εύχομαι σε όλους δύναμη και ομαδικό πνεύμα στην ΑΕΚ. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός σας".
508