Δημητρίου: «Υπέρτατη πρόκληση, να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Δημητρίου: «Υπέρτατη πρόκληση, να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι» Δημητρίου: «Υπέρτατη πρόκληση, να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Η ΑΕΚ παρουσιάζεται πανέτοιμη στον επαναληπτικό με την Γάνδη να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στο Βέλγιο και να γράψει νέα ιστορία στην Ευρώπη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 σχετικά με τον επαναληπτικό αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Φλοριάν.


Αναλυτικά:


«Απομένει η τελευταία προπόνηση στην Κύπρο αύριο το πρωί και άλλη μια στο Βέλγιο πριν από την αναμέτρηση με την Γάνδη. Εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο όλοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Ακόμη και ο Τρουγιόλς, όλοι είναι μια χαρά. Είναι πολύ σημαντικό ο προπονητής να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του».

Η αναμέτρηση με την Γάνδη: «Είναι υπέρτατη πρόκληση για μας απέναντι στη Γάνδη, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα όμως, θα παλέψουμε, θα παίξουμε τα ρέστα μας για να πετύχουμε την υπέρβαση. Εύχομαι να μην έχουμε την γκίνια που είχαμε στην «Αρένα», στόχος να κάνουμε το τέλειο παιγνίδι για να πετύχουμε την πρόκριση»

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για Φλοριάν: «Δεν μπορούμε ν’ ασχοληθούμε με κουτσομπολιά, η προσοχή μας είναι στον αγώνα της Ευρώπης».

Μεταγραφικά: «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό στα μεταγραφικά. Το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής, όταν έχουμε κάτι επισημο θα ενημερώσουμε και τον κόσμο».
393