«Η ομάδα δεν βλέπει ετικέτες και κάνει πάντα το παιχνίδι της»

«Η ομάδα δεν βλέπει ετικέτες και κάνει πάντα το παιχνίδι της» «Η ομάδα δεν βλέπει ετικέτες και κάνει πάντα το παιχνίδι της»

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού παιχνιδιού με την Γάνδη το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη το βράδυ στο Βέλγιο.


Οι δηλώσεις του αναλυτικά:


«Πρόκειται για πολύ δύσκολο εγχείρημα. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο, να δώσουμε το άπαν των δυνάμεών μας απέναντι σε έναν αντίπαλο, που η δυναμικότητά του ίσως να μην αντικατοπτρίζει τη φάση την οποία καλείται να δώσει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια».

«Απέναντί μας έχουμε πολύ επικίνδυνο αντίπαλο στην κόντρα επίθεση, με αυτοματισμούς, γεγονός που τόνισε και ο προπονητής μας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος θα έχει και όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Ουσιαστικά, καλούμαστε να μη χάσουμε ούτε λεπτό τη συγκέντρωσή μας, να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Βρισκόμασταν για τρεις συνεχόμενες χρονιές στους αδύνατους και προκριθήκαμε, κάτι που δείχνει πως η ομάδα δεν βλέπει ετικέτες και κάνει πάντα το παιχνίδι της».

Για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς: «Ένα στολίδι, πανέμορφο πραγματικά, σου εξάπτει την περιέργεια να το επισκεφθείς. Η Γάνδη έχει πολυάριθμους κατόχους διαρκείας και στα εντός έδρας παιχνίδια είναι σχεδόν πάντα κατάμεστο».

 
217