Τα στοιχεία που πρέπει να αξιοποιήσει η ομάδα μας…

Τα στοιχεία που πρέπει να αξιοποιήσει η ομάδα μας… Τα στοιχεία που πρέπει να αξιοποιήσει η ομάδα μας…

Στην αναμέτρηση της Λάρνακας, ο Τρισκόφσκι έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, να «μιλάει τελευταίος» και να διαμορφώνει αποτελέσματα. Ζωτικής σημασίας επομένως το τέρμα του πέτυχε, καθώς επιτρέπει στους κιτρινοπράσινους να κυνηγάνε δύο αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία με γκολ, η οποία στην χειρότερη των περιπτώσεων θα οδηγεί τον αγώνα στην ημίωρη παράταση.


Η Γάνδη είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν πρόκειται περί ενός «ακτύπητου» αντιπάλου, αντιθέτως εμφάνισε αρκετές παθογένειες στην πρώτη αναμέτρηση. Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως για έκτο συνεχόμενο αγώνα, δέχεται γκολ (τελευταία δύο από τη Μουσκρόν).


Ο στόχος της ΑΕΚ είναι να αξιοποιήσει τις αδυναμίες του συγκροτήματος του Θόρουπ προς όφελός της. Τα κενά διαστήματα και η απουσία συνέπειας στην μεσοαμυντική συμπεριφορά της Γάνδης, αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα των «βουβαλιών». Με «τόξα» στη φαρέτρα της όπως η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Έκτορ Χέφελ και παίκτες διεμβολιστές όπως οι Τέτε και Ακοράν, η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να φοβάται κάτι, πέραν του κακού της εαυτού.

Ο λόγος αναφοράς στους συγκεκριμένους είναι γιατί θα έχουν απέναντι τους παίκτης κλειδιά των γαλάζιων της Ανατολικής Φλάνδρας όπως οι Οτζίτζα Οφόε και Ασαρέ.

Του απεσταλμένου της ΕΑΚ, ΧΑΡΗ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ
273