«Είμαστε στεναχωρημένοι και θυμωμένοι, θέλουμε τίτλο»

«Είμαστε στεναχωρημένοι και θυμωμένοι, θέλουμε τίτλο» «Είμαστε στεναχωρημένοι και θυμωμένοι, θέλουμε τίτλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητής της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Γάνδη.


 «Ήταν όπως το περιμέναμε, ειδικά στην έδρα μας. Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά υποφέραμε. Μας πίεσαν πολύ ψηλά και κρατήσαμε το μηδέν μετά από κάποιες επεμβάσεις του Τόνιο».


«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε και με ένα κόρνερ ήρθε το γκολ κάτι που άλλαξε τα πάντα. Στα τελευταία λεοτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο γιατί η Γάνδη έπαιζε με τον χρόνο».    

«Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ήρθαμε εδώ και παίξαμε το παιχνίδι μας. Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια και στα δυο παιχνίδια. Στο πρώτο ματς είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Είχαμε και εδώ κάποιες καλές στιγμές και όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά μέσα στα αντίπαλα τετράγωνα. Η κλήρωση φέτος δεν ήταν εύκολη για μας. Δεν είχαμε τύχη. Και στη Βουλγαρία είχαμε το 4-0 αλλά δεν ήταν εύκολο. Είμαστε αναστατωμένοι αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι, να ξεκουραστούμε και να δούμε το πρωτάθλημα».

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν έχουμε αντιληφθεί την ποιότητα του αντιπάλου και το μπάτζετ. Είναι η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο και τους αντιμετωπίσαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα επιλογών και παικτών. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς. Αποδέχομαι ότι ήταν καλύτεροι στα τελευταία 25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αλλά στο άλλο μέρος του αγώνα ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για το υλικό που έχω στη διάθεση μου. Είμαστε στεναχωρημένοι και θυμωμένοι επειδή δεν είναι καλή μέρα για μας. Αποκλειστήκαμε… Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους με ένα τίτλο».
476