Δεν θα διστάσει να προβεί σε αποδεσμεύσεις

Δεν θα διστάσει να προβεί σε αποδεσμεύσεις Δεν θα διστάσει να προβεί σε αποδεσμεύσεις

Αν ο Μουρίγιο έχει τη δυνατότητα να φέρει ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο «Α» που θα αυξήσει σημαντικά τον δείκτη ποιότητας της ΑΕΚ, δεν θα διστάσει να το πράξει και να προβεί συνάμα σε ανακατατάξεις στο ρόστερ.  


Ο Βάσκος το έδειξε μάλιστα, αν το σκεφτεί καλά κανείς, με την περίπτωση του… Βερδάσκα. Τι εννοώ; Ο Άντερ… πάλευε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού, την ίδια ώρα που προσπαθούσε να κλείσει τη μεταγραφή του Φιόλιτς.


Τότε, θυμίζω πως υπήρχε μόνο μία θέση κενή στον κατάλογο «Α». Αν είχε αποκτηθεί και ο Βερδάσκα λοιπόν, θα έπρεπε ήδη να είχε αποχωρήσει ένας άλλος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ…

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα. Τα δεδομένα στον προγραμματισμό αλλάζουν συνεχώς, από τη μια μέρα στην άλλη, ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που διαρκώς προτείνονται.

Ο Μουρίγιο έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του το τι θέλει. Προφανώς δεν θα ήθελε με τίποτα να ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε κάποιον, καθώς θεωρεί πως όλοι είναι απαραίτητοι.

Από τη στιγμή ωστόσο που δεν υπάρχουν κενές θέσεις, αντιμετωπίζει δυσκολίες. Το ιδανικό θα ήταν να βρει δύο ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο «Β», που θα μπορέσουν ωστόσο να βοηθήσουν.

Υ.Γ. Παίκτης από Ισπανία, όχι… Ισπανός. Έλα όμως που η πόρτα είναι-προς το παρόν-κλειστή…

Υ.Γ 1. Ο Άντερ θα ‘θελε πολύ τον Φακούντο Γκαρσία. Πέραν του ότι ο ίδιος θέλει να παλέψει για μια θέση στη Λεγκανές, ούτε η ισπανική ομάδα είναι… ζεστή να τον δώσει ξανά στην Κύπρο.

Πηγή:balla
446