Οι προσθήκες που έγιναν και αυτές που «έρχονται»

Οι προσθήκες που έγιναν και αυτές που «έρχονται» Οι προσθήκες που έγιναν και αυτές που «έρχονται»

Ολοένα και πλησιάζουμε προς την λήξη της μεταγραφικής περιόδου με την ομάδα της ΑΕΚ να βρίσκεται ακόμη στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας.  


Η ομάδα της Λάρνακας κράτησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ κάτι που όπως φάνηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της βγήκε σε καλό. Οι «κιτρινοπράσινοι» μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε τρείς μεγάλες μεταγραφές αυτές των Ραούλ, Φιόλιτς και Σπόλιαριτς. Από τους τρείς τους μονάχα ο Ραούλ έχει πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας δείχνοντας ότι πρόκειται για παίχτη μεγάλης κλάσης. Από την άλλη ο Σπόλιαριτς περιμένει τις ευκαιρίες του ενώ ο Φιόλιτς χρειάζεται ακόμα χρόνο να προσαρμοστεί στην ομάδα. Στην ΑΕΚ ήρθαν και οι 19χρονοι Θαντί και Κεάβενι χωρίς ωστόσο να πάρουν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής.


Οι επόμενες κινήσεις της ομάδας θα αφορούν το κέντρο της άμυνας καθώς και την αριστερή πτέρυγα. Για την θέση στο κέντρο της άμυνας οι προσπάθειες γίνονται ώστε να αποκτηθεί ένα ποιοτικός στόπερ επιπέδου Καταλά.

Σε περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Α η ομάδα της ΑΕΚ θα πρέπει να αποδεσμεύσει κάποιον από το υφιστάμενο ρόστερ, κάτι που προτίθεται να πράξει ο Μουρίγιο έχοντας ως στόχο του το καλύτερο δυνατό χτίσιμο της ομάδας του. Στόχος του Ισπανού είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι ικανοί να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της ομάδας και να την ανεβάσουν επίπεδο.

Η εβδομάδα που μας μπήκε είναι καθοριστική για την ΑΕΚ καθώς αναμένεται, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, να έχουμε σύντομα εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι.

Πηγή:LarnakaSports
607