Αυτοί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό

Αυτοί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό Αυτοί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό

Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έκλεισε φιλικό κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.


Στο φιλικό αναμένεται να πάρουν χρόνος συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινοπράσινων» με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στους νέους. Από τις μεταγραφές της ομάδας ο μόνος που πήρε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ο Ραούλ.  


Στην σημερινή φιλική αναμέτρηση τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα τόσο στον Ματίας Σπόλιαριτς όσο και στον Φιόλιτς που είναι τα άλλα δύο «μεγάλα» ονόματα που ήρθαν στην ΑΕΚ την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Τα άλλα δύο νεαρά ταλέντα που πήρε η ομάδα της Λάρνακας , Θαντίκαι Κεάβενι, θα πάρουν με την σειρά τους χρόνο συμμετοχής για να δείξουν την αξία τους.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες τακτικές με την ομάδα του και να δει όλους του ποδοσφαιριστές του σε δράση. Στον σημερινό αγώνα θα προφυλαχθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού όπως ο Ακοράν.

Η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πάφο στο Στέλιος Κυριακίδης.

Πηγή:LarnakaSports

 
429