Το φιλικό των ευκαιριών και οι μεταγραφικές κινήσεις

Το φιλικό των ευκαιριών και οι μεταγραφικές κινήσεις Το φιλικό των ευκαιριών και οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα, έφερε το σημερινό (19:00) φιλικό με τον Ολυμπιακό στην “Αρένα” για την ΑΕΚ, που δίνει την ευκαιρία στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά ταυτόχρονα να αξιολογήσει περισσότερο κάποιους συγκεκριμένους και κυρίως τους… νέους.


Τον Φιόλιτς ακόμη δεν τον είδαμε καθόλου, αφού δεν έπαιξε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη. Ο Σπόλιαριτς αγωνίστηκε για λίγο στο πρώτο ματς με τη Λέφσκι. Υπάρχουν παίκτες που δεν έπαιξαν καθόλου ή ελάχιστα. Αυτοί θα πάρουν σήμερα την ευκαιρία.


Πάντως, ενδεχομένως κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες μέρες, όπως για παράδειγμα ο Ακοράν, να προφυλαχθούν και να μην αγωνιστούν.

Την ίδια ώρα, αναμένονται οι εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα και πρωτίστως του Κάρλες Πλάνα. Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού αμυντικού κι αναμένεται πλέον η κάθοδός του στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Άντερ Μουρίγιο θα πρέπει να γνωστοποιήσει και τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει από το ρόστερ για να πάρει τη θέση του ο Πλάνας. Ο οποίος πάντως, δεν πρόκειται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ…

Πηγή:balla
355