Άλλη δυναμική η Αρένα με παλμό και κόσμο...

Άλλη δυναμική η Αρένα με παλμό και κόσμο... Άλλη δυναμική η Αρένα με παλμό και κόσμο...

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Και δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι που την περιμένει για να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα…

Ένα παιχνίδι κόντρα στην… ανανεωμένη Ομόνοια είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση και είναι φυσιολογικό να θέλουν να «κτυπήσουν» το παιχνίδι στη Λάρνακα.

Για την ΑΕΚ, είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και αυτό, θα συνοδευτεί με το πρώτο παιχνίδι της στην «Αρένα» για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 για το πρωτάθλημα, αφού θυμίζουμε πως προηγήθηκαν τα παιχνίδια με Πέτροκουμπ, Λέφσκι Σόφιας και Γάνδη. Στο 50ό παιχνίδι της στο «σπίτι» της και τι πιο ιδανικό σενάριο από τη νίκη – δεύτερη σερί – στο πρωτάθλημα; Για να τα καταφέρει, χρειάζεται να βελτιώσει κάποια πράγματα σε σύγκριση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει και η παρουσία του κόσμου. Οι ΑΕΚτζήδες καλούνται να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους. Ειδικότερα, βλέποντας και την προπώληση που είχε ο προσεχής αντίπαλός τους, με τα εισιτήρια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες, ξέρουν ότι θα είναι… «διψασμένοι» οι Ομονοιάτες στην «Αρένα».

Ο Ιδιάκεθ, ο κ. Καραπατάκης, ο Μουρίγιο, ο Τρισκόφσκι και ο… κάθε οπαδός των Λαρνακέων, ξέρουν ότι η στήριξη σε μια τέτοια αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική. Έχει το γήπεδο η ΑΕΚ για να δημιουργήσει μια «καυτή» έδρα και να βάλει πίεση στον αντίπαλο, στον κάθε αντίπαλο. Γιατί είναι διαφορετικό ένα παιχνίδι, με τον κόσμο να δίνει το παρών του στην «Αρένα»…


Πηγή: sportfm

300