Στην τελική ευθεία χωρίς Μοϊσόφ για Ομόνοια

Στην τελική ευθεία χωρίς Μοϊσόφ για Ομόνοια Στην τελική ευθεία χωρίς Μοϊσόφ για Ομόνοια

Με τις προπονήσεις να γεμίζουν σιγά σιγά με την επιστροφή των διεθνών, η ΑΕΚ μπαίνει πλέον σε πιο έντονο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. 


Ματίγια Σπόλιαριτς και Ιβάν Τρισκόφσκι θα δώσουν το παρών τους στην προπόνηση, ενώ αύριο θα επανέλθει ο Απόστολος Γιάννου, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι της Αυστραλίας με το Κουβέιτ, μπαίνοντας στο 68’.


Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει από ΄δω και μπρος της δυνατότητα να δουλέψει με καλύτερες συνθήκες το πλάνο του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, αφού οι επιλογές θα είναι περισσότερες.

Όπως γράψαμε και χθες, στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού τέθηκε ο Ακοράν, ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Σε καλύτερη κατάσταση ο Φλοριάν, όμως θα διαφανεί τις επόμενες μέρες αν θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή.  

Σίγουρα θα μείνει εκτός ο Ντάνιελ Μοϊσόφ, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Επιπλέον επιλογή θυμίζουμε ότι αποτελεί ο Κάρλες Πλάνας, καθώς έχει φτάσει το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του.

Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί το πλάνο του Ιδιάκεθ, εφόσον ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις. Η λογική λέει πως θα κρατήσει το σύστημα με τριάδα στην άμυνα, εντούτοις το ερώτημα είναι αν θα προβεί σε αλλαγές.  

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος εντός έδρας, ο στόχος είναι αυτονόητος. Μάλιστα, θα είναι το 50ό ματς στην «Αρένα» στο πρωτάθλημα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Όποιο και να ‘ταν, ο στόχος θα ήταν ο ίδιος…

Πηγή: balla
1000