«Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε, η πίεση είναι μεγάλη»

«Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε, η πίεση είναι μεγάλη» «Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε, η πίεση είναι μεγάλη»

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο σκόρερ των δύο γκολ της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι.


''Ήταν ένα τρελό ματς, όμως γι΄ αυτό το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Και από τις δύο ομάδες νιώθαμε ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αν βάζαμε το πέναλτι. Κοιτάμε όμως μπροστά. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε όμως όπως εξελίχθηκε ο αγώνας κρατάμε το γεγονός ότι γλιτώσαμε τον έναν βαθμό. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το να μην πάρουμε τίποτα''.


Για το αν επηρέασε την ψυχολογία του το χαμένο πέναλτι είπε: ''Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Η πίεση είναι πολλή αλλά έχω την εμπειρία να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου. Είμαι όμως χαρούμενος ότι σκόραρα στις άλλες δύο φορές''.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘ αυτό. Όταν σε εμπιστεύεται η ομάδα σου, σε αγαπάει ο κόσμος και όλοι όσοι είναι γύρω σου δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην είμαι ευχαριστημένος. Είμαι ευγνώμων που για όσα έζησα και μου έχει προσφέρει η ομάδα. Κοιτάω μπροστά τα επόμενα παιχνίδια''.
467