«Όταν κάνεις παράβαση μέσα στην περιοχή και είσαι ο αμυνόμενος τιμωρείσαι με πέναλτι, τίποτε άλλο»

«Όταν κάνεις παράβαση μέσα στην περιοχή και είσαι ο αμυνόμενος τιμωρείσαι με πέναλτι, τίποτε άλλο» «Όταν κάνεις παράβαση μέσα στην περιοχή και είσαι ο αμυνόμενος τιμωρείσαι με πέναλτι, τίποτε άλλο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μετά την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε…


“Χωρίς να είμαι απόλυτος, ίσως να ήταν το πιο γεμάτο 90λπετό της σεζόν. Ήταν και από τα πρώτα ντέρμπι, νομίζω ήταν ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας από την στιγμή που ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση, σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι.

Βεβαία πάντα πας για την νίκη αλλά στο τέλος της ημέρας εφόσον δεν κερδίζεις καλό είναι να μην χάσεις. Τα καταφέραμε έστω και στην τελευταία φάση. Από εκεί και πέρα συμφώνησαν και οι προπονητές όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που είχαμε το πάνω χέρι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καθοριστικό όταν δεν καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Τρισκόφσκι και δεχτήκαμε το γκολ στην αντεπίθεση. Κρατάμε την προσπάθεια που έγινε. Το πίστεψαν μέχρι το τέλος οι ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Όταν κάνεις παράβαση μέσα στην περιοχή και είσαι ο αμυνόμενος, τιμωρείσαι με πέναλτι. Τίποτε άλλο"








410