Δημητρίου για τη διαιτησία: «Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί κόκκινη κάρτα...»

Δημητρίου για τη διαιτησία: «Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί κόκκινη κάρτα...» Δημητρίου για τη διαιτησία: «Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί κόκκινη κάρτα...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και καλός ρυθμός και φάσεις και μεγάλη επιθυμία για τη νίκη οι δύο ομάδες. Ήταν το πιο γεμάτο παιχνίδι που είδαμε στο πρωτάθλημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθώς στην έδρα μας πάντα ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Αν το χωρίσουμε σε κομμάτια το ματς ήταν σημαντικό για εμάς το ξεκίνημα όπου η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Δεν μπορέσαμε σε εκείνο το διάστημα να σκοράρουμε ούτε από το σημείο του πέναλτι. Φυσιολογικά έπεσε ο ρυθμό μας, είχε ευκαιρίες η Ομόνοια αλλά και πάλι όταν ανεβήκαμε πετύχαμε γκολ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου αδικαιολόγητα ισοφαριστήκαμε.

Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη αλλά σκόραρε ο αντίπαλος. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθε αλλά θα την ψάξουμε στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό» δήλωσε αρχικά.


Για την διαιτησία και τα πολλά παράπονα της Ομόνοιας: «Κάθε ομάδα δικαιούται να εκφράσει τα παράπονα της. Αν πιστεύουν στην Ομόνοια ότι αδικούνται να αποταθούν στα αρμόδια σώματα. Εμείς είχαμε τρία πεντακάθαρα πέναλτι. Στο πρώτο πέναλτι θα μπορούσε να δεχθεί και κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Τελείωσε, δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτό το κομμάτι».

342