Φάκελος τραυματίες: Από βδομάδας τα νεότερα...

Φάκελος τραυματίες: Από βδομάδας τα νεότερα... Φάκελος τραυματίες: Από βδομάδας τα νεότερα...

Όσοι περίμεναν ευχάριστα νέα που να αφορούν τους τραυματίες της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν υπομονή.


Ουδείς σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές για το Σαββατοκύριακο ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Άπαντες έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα, οι πλείστοι στο γήπεδο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εξάλλου για βιασύνη και για… ρίσκο.


Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει το χρόνο και την ευκαιρία στους τραυματίες να καλύψουν το χαμένο έδαφος ή τουλάχιστον μέρος αυτού, καθώς κάποιοι απουσιάζουν ήδη αρκετό καιρό και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν είναι δυνατόν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μέσα σε μερικές προπονήσεις.  

Στη λίστα τραυματιών βρίσκονται οι Φλοριάν, Ακοράν, Χέφελ, Τάντι, Μοϊσόφ και Κίβενι. Επί του παρόντος δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το ποιος ή ποιοι θα προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.  

Έχουμε καιρό εξάλλου ως τότε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει από βδομάδας. Σίγουρα πάντως δεν συντρέχει κανένας λόγος να μπουν άμεσα σε φουλ ρυθμούς. Απαιτείται σωστός χειρισμός ώστε να επανέλθουν μακριά από προβλήματα…

Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα συνεχιστούν στην απουσία των διεθνών. Δεν είναι και λίγοι, αν προσθέσουμε και τους μικρούς που είναι στις Εθνικές τους. Συνυπολογίζοντας και τους τραυματίες, οι παρόντες στις προπονήσεις δεν είναι και πολλοί.  

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρόκειται να διεξαχθεί κανένα φιλικό παιχνίδι μέσα στη βδομάδα. Ή μάλλον, ο ένας λόγος. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θέλει να ρισκάρει με κανέναν άλλον τραυματισμό!

Πηγή: balla
511