«Η νίκη μας προσφέρει μόνο ηρεμία»

«Η νίκη μας προσφέρει μόνο ηρεμία» «Η νίκη μας προσφέρει μόνο ηρεμία»

Για τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας, για τους τραυματισμούς, τη διακοπή αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

«Ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν. Να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Με τον τρόπο που τα καταφέραμε μας βοηθά για να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό. Έχουμε πολλά ακόμη να προσφέρουμε και να δώσουμε. Όταν πηγαίνεις σε μια διακοπή και, πριν από αυτό, είχες αρνητικά αποτελέσματα, η νίκη μας προσφέρει μόνο ηρεμία.   

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από αγωνιστικά προβλήματα. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε πιο εντατικά. Είναι νωρίς να μιλάμε για το ποιοι θα επιστρέψουν με την ΑΕΛ. Από εβδομάδας θα δούμε ποιοι θα προλάβουν. Ελπίζουμε πως δεν θα είναι τόσο γεμάτο το απουσιολόγιο. Δεν θα κάνουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Απουσιάζουν αρκετοί παίκτες.

Η δουλειά όμως συνεχίζεται. Μεγάλες απαιτήσεις στον αγώνα με την ΑΕΛ και μάλιστα εκτός έδρας. Να βρούμε τις λύσεις, να διορθώσουμε τα προβλήματά μας και να κρατήσουμε τα θετικά για να δώσουμε ανάλογη συνέχεια».  

153